S'inicien els programes de neteja i de millora de l'espai públic

Dimecres, 3 d'abril de 2024 a les 12:30

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat al mes de març la fase formativa dels nous programes de capacitació del projecte Treball als barris. Dinou persones participen en la fase formativa.

Un total de dinou veïns i veïnes del barri de Can Folguera duran a terme fins a l'abril la formació relacionada amb les especialitats de Neteja d’equipaments i espais públics, de 190 hores; i d’instal·lacions per a l’estalvi d’aigua, accessibilitat i pavimentació en espais públics, amb un total de 200 hores. En aquesta primera fase, les persones participants rebran una formació que les permetrà millorar les seves competències professionals, que posaran a la pràctica en la següent fase de contractació. Tot i així, durant les hores formatives també està previst que es realitzin activitats pràctiques a l’entorn de Can Folguera. Dins l’àmbit de la neteja es duran a terme treballs amb maquinària dins d’edificis públics (polit de ter­res), conservació i neteja d’espais en via pública, neteja de vidres i immobles, i dins l’àmbit de manteniment es realitzarà pràctica de lampisteria (instal·lacions de fontaneria), pavimentació i accessibilitat, així com treballs de jardineria i muntatge d’un sistema de reg, segons ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local.
Treball als barris està finançat pel Servei d’Ocupació de Cataluny­a (SOC) i s’adreça als municipis que van ser beneficiaris de la Llei de barris, com és el cas de Santa Perpètua amb el Pla de Can Folguera. 

Darrera actualització: 03.04.2024 | 15:12