S'inaugura l'exposició col·laborativa de l'artista Joan Tomàs

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 12:00

L’exposició Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera, de l’artista Joan Tomàs, s’inaugura aquest divendres 3 de novembre a les 20 hores a la Sala d’exposicions de la Granja. La mostra es podrà visitar fins al 22 de desembre i forma part de la programació d’Efímera.

L’exposició de Joan Tomàs recull obra original i en format cartell realitzades amb la tècnica de collage. L’exposició inclou també les obres en collage que els perpetuencs José Ángel Moreno, Maria Rosa Miret i Dolores Naranjo, han realitzat en el marc dels tallers organitzats previs a l’exposició i sota la direcció i acompanyament de Joan Tomàs. Mentre duri l’exposició, els visitants podran també realitzar collages amb material a la seva disposició per tal de complementar la mostra i formar-ne part.

La mostra inclou també la instal·lació d’un mural de fotografies a les portes exteriors de la Sala d'Exposicions, a la plaça de l'Era, realitzades al taller Encapçats. Gairebé un centenar de perpetuencs s’hi van fotografiar a la plaça de l’Era i al parc dels Països Catalans dins d’una capsa de 50x50x50 cm on expressaven les emocions que volien.

L’artista Joan Tomàs ha destacat l’entusiasme de tots els participants als tallers i ha agraït la seva implicació.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 12:29