Segona edició del Comerç a la Fresca, aquest dissabte 1 de juliol

Divendres, 30 de juny de 2023 a les 11:00

L’Associació Els Comerciants i el Mercat Municipal organitzen, juntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua, la segona edició del Comerç a la Fresca i el sopar del Mercat.

La jornada tindrà lloc aquest dissabte 1 de juliol i començarà a partir de les 18 hores. La Rambla acollirà més d’una vintena de carpes de comerços que trauran els seus productes al carrer per apropar-los a la ciutadania en un ambient festiu que donarà la benvinguda a l’estiu. A la mateixa hora, a les 18 h, començarà el taller de circ adreçat als assistents més petits. Al voltant de les 19.30 h el grup de batukada de l’EMA, Santuka, engrescarà a tots els presents amb els seus ritmes.

A les 20 h començarà la segona edició del Sopar del Mercat amb sis tapes d’elaboració pròpia dels paradistes del mercat. Cada tiquet pel sopar inclourà les sis tapes i una beguda. El preu del tiquet és de catorze euros i s’han de comprar de manera anticipada al Mercat.

Els Combos de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) posaran la nota musical del sopar amb les actuacions de Sultants of Rock, Combo Infussion i Combo Meergents. A les 22 h continuarà l’ambient al Comerç a la Fresca amb un DJ que amenitzarà la resta de la jornada fins a la mitjanit.

La portaveu de l'associació Els Comerciants, Marta Planas, ha explicat que hi haurà 24 establiments de diversa tipologia com alimentació, immobiliària, moda, calçat, joieria o roba per la llar. Sobre els tiquets del Sopar del Mercat, queden pocs i es recomana anar a buscar-los per no quedar-se sense. Els Comerciants han volgut agrair la col·laboració de l'Escola Municipal de les Arts en la primera i en la segona edició d'aquesta Fira del Comerç al Carrer.

La Fira del Comerç al Carrer començarà a les 18 h de demà dissabte a la Rambla amb els estands comercials i un taller de circ. L'actuació de Santuka, de l'EMA donarà pas al Sopar del Mercat i a més actuacions musicals a la zona del Mercat Municipal.

Darrera actualització: 30.06.2023 | 12:23