Satisfacció amb la participació a la festa de la convivència

Dimecres, 25 de juny de 2014 a les 00:00

La plaça de Can Folguera va mostrar el passat dissabte dia 14 de juny, una mostra representativa dels diferents col·lectius que viuen al barri de Can Folguera i aquest era l'objectiu de la Festa de la Convivència que va organitzar l'Ajuntament en el marc de l'Escola de Ciutadania. A l'activitat van prendre part nombroses persones sobretot infants que van gaudir de les activitats previstes.

Entre les entitats participants hi havia les dues associacions veïnals del barri, Can Folguera i Lorca-Picasso, l'associació cultural musulmana, un grup d'esplai jove i el cercle de dones gitanes que fa mesos realitza tallers a la Regidoria de Convivència i Ciutadania. La programació dels actes va ser elaborada pel mateix veïnat i anava des de tallers de trenes, maquillatge infantil i un castell inflable a actuacions musicals a càrrec del Club d'Animació Santa Perpètua (Fusion Sensations, Mini Street i Peques Dance), del grup Flamenkitas i el duet de N'goni i Hang, Lay Duo i Cisko Band, un grup intercultural de World Music, on un dels components, Adama Kona, es veí de Can Folguera i músic professional que participa en diferents formacions musicals de projecció internacional.

El regidor de Convivència, Francesc Rodríguez, estava molt satisfet de la participació a la festa i va destacar la gran participació del col·lectiu gitano que va participar de la festa de manera molt activa, tant en l'organització com en les activitats. El cercle de dones gitanes va elaborar un plat a base d'arròs amb mongetes, gallina i fonoll. Rodríguez va expressar que als tallers d'habilitat socials, les dones gitanes van aconseguir el carnet de manipuladores d'aliments que dissabte van poder posar a la pràctica.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29