Santa Perpètua participa a la #ChallengeFutur

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 11:00

Els ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda i de Palau-solità i Plegamans participen a través del projecte MOBED- Riera de Caldes en el #ChallengeFutur, una iniciativa perquè els adolescents coneguin opcions laborals atractives i amb futur.

Aquest programa de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb Adolescents.cat, consisteix en un repte entre joves influencers que té com a objectiu donar a conèixer entre els adolescents ocupacions industrials, científiques i tecnològiques que esdevenen una opció laboral atractiva, segons ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local. 
En total són dotze vídeos en forma de reptes en que joves influencers expliquen en primera persona com són i en què consisteixen diverses professions com són administrador/a de xat bots, auxiliar de manteniment de vehicles elèctrics de mobilitat urbana, controlador/a de línia d’envasat automatitzada, auxiliar d’infermeria, desenvolupament de software, instal·lador/a de plaques solars fotovoltaiques, dissenyador/a tèxtil 3D, agricultor/a 4.0, tècnic/a de teixits, tècnic/a de manteniment de vehicles híbrids i elèctrics, coordinador/a d’operacions logístiques i científic/a de dades.
Participen en aquesta segona difusió del #ChallengeFutur, iniciada el 21 de març,  els/les influencers Gemmeta, Berta Aroca, Long Li Xue, Juliana Canet, Àlex Tous, Maria Vallespí, David Itsme, Llum, Gemma Pérez, Nadine Romero i Raul Roco. La primera difusió del #ChallengeFutur va aconseguir més de 800.000 visualitzacions totals. Els vídeos i les fitxes de cada ocupació es poden veure al web  challengefutur.  

Darrera actualització: 27.04.2023 | 14:45