Santa Perpètua gaudeix de Sant Jordi malgrat la pluja

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 11:00

La Diada de Sant Jordi va ser plujosa, però es va celebrar amb totes les activitats previstes. 

La pista coberta exterior d'Esports situada a l'avinguda de Girona va acollir la fira de Sant Jordi amb una trentena de paradetes d'entitats, comerços i formacions polítiques. Al llarg de tota la jornada van oferir la venda de llibres, roses i elements decoratius relacionats amb la diada, a més de donar informació sobre les activitats de les entitats locals.

L'Ajuntament va prendre divendres al matí la decisió de canviar la ubicació degut a la previsió meteorològica i la pluja, intensa en alguns moments, va certificar com a positiva la decisió. La incògnita era si amb aquesta situació el públic s'aproparia i sí ho va fer. Potser, el fet de la previsió de pluja també va fer a algunes famílies decidir-se per Santa Perpètua i no marxar a altres ciutats més grans, segons assenyalen fonts municipals.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha reconegut que li hagués agradat poder fer la Fira de Sant Jordi al passeig de la Florida. Solà ha destacat sobretot les ganes de retrobament social i de celebrar una diada tan especial com la del 23 d'abril. El càlcul de visitants és difícil de fer-se sempre que un acte es fa en una zona d'accés lliure, però des de la Regidoria de Cultura, es mostren satisfets amb la gran quantitat de públic que va passar per la Fira. Marçal Solà ha apuntat que s'ha descobert un altre espai on poder celebrar actes no esportius al municipi.

En el marc de la jornada de Sant Jordi, l'Ajuntament va fer el lliurament dels Premis Primavera i la festa cloenda dels Biblioaventurers de la Biblioteca Municipal. Va ser en una altra ubicació degut a les inclemències meteorològiques i fins i tot amb canvi d'horari pel que fa als Premis Primavera. Tots dos actes es van desenvolupar a la tarda al Casal Cívic de la plaça de Miquel Martí i Pol.

El regidor de Cultura ha subratllat la gran quantitat de lectors i d'escriptors entre els infants i joves de Santa Perpètua que no van fallar a aquesta cita.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 11:33