Santa Perpètua es prepara per a la Festa Major d'Hivern

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 12:00

La Festa Major d’Hivern, que coincideix amb el 7 de març festivitat de Santa Perpètua, es perllongarà durant dos caps de setmana. Des del dia 2 de març s’han programat diferents actes que tenen a les entitats com a protagonistes i aquell dia hi haurà un concert vermut al Pati del Vapor. Podeu consultar aquí tota la programació.

La primera entitat en sortir al carrer serà Moguda Perpètua amb la seva quinzena edició del Corretasques. Per participar, cal tiquet i moltes ganes de passar-ho bé. La proposta tindrà lloc el dissabte 2 de març a partir de les 20.30 hores al parc Central. El recorregut finalitzarà a CAM Bernades on s’ha preparat una nit amb DJGeridoo i DJ Rogelit a la mitjanit. A data 28 de febrer, els tiquets per participar al correstasques, estaven exhaurits. 
L’endemà, el 3 de març, serà el torn de les sardanes gràcies a l’Agrupació sardanista de Santa Perpètua. La Cobla Sabadell serà l’encarregada de la proposta que es desenvoluparà a la plaça de Francesc Macià a partir de les 11.30 h. El Ball de Gitanes també hi actuarà, a la mitja part.  

Una de les novetats de la Festa Major d’Hivern és el concert Vermut que tindrà lloc al pati del Vapor el dissabte 2 de març. L’espectacle anirà a càrrec de Tori Sparks i Xavi Garcia que presentarà el seu estil particular fusionant rock, blues i gospel amb flamenco. A més, en acabar aquesta proposta serà el torns dels DJ Chekeré B2B Kacktus amb una proposta de Groovy electrònica. DJ Andher B2B L’X també punxarà en aquesta tarda de vermut amb ritmes deephouse, deeptechno, classic i african. La proposta està enfocada a explorar diferents estils per gaudir de la música. Oldreadyboys tancaran la tarda al Vapor amb funk, electro i R&B per fer ballar el públic amb ritmes dels  90 i cançons actuals. Una nova proposta de Festa Major d’Hivern que no pots perdre’t. 

El 7 de març farà un any que el MTIV va obrir les seves portes. La Festa Major d’Hivern és una data destacada per al Museu del Treball i la Indústria Viva de Santa Perpètua i per això, aquest equipament oferirà tota una programació especial. El MTIV oferirà del 2 al 10 de març portes obertes de dimecres a divendres de 17 a 20 hores i el dissabte, diumenge i festiu, d’11 a 14 hores. A més, ha programat dues sessions de Lab lúdic: un joc de pistes sota el títol Misteri en família al Vapor Aranyó. Per inscriure’s a les sessions, que seran el 2 i 7 de març cal emplenar un formulari disponible a staperpetua.cat. A més, el 7 i 9 de març hi haurà visites guiades a l’exposició permanent mentre que el 8 i 10 s’ha programat una visita guiada arquitectònica al Vapor Aranyó. Per a aquestes visites guiades, també cal inscriure’s a través d’un formulari. Les visites seran a les 12 hores.

El 8 de març els Gegants de Santa Perpètua faran una nova proposta, una cercavila nocturna des de la plaça de la Vila fins a la rotonda de Joan Miró. L’activitat començarà a les 19.30 h i el grup convida a tothom a seguir els gegants del municipi en aquesta nit plena de colors, llums i confeti. 

El 8 de març, a les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició NO! a l’assetjament sexual, de la Col·lectiva d’Artistes Locals, en el marc de la Festa Major d’Hivern. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions La Granja fins el 28 d’abril. 


La fira és una de les activitats que mou més gent i el gremi de firaires tornarà a instal·lar-se al recinte firal entre el 6 i el 10 de març. Els horaris seran el 7, 8 i 9 de març de 17.30 a 1 de la matinada i el diumenge 10, de 10.30 a 22 hores. 
El segon cap de setmana de la Festa Major, els dies 8, 9 i 10 de març també s’organitzarà el CAM Major amb un concert de Tirant lo Band i DJ's residents, la gim­cana del Centre d'Esplai el Refugi, la Trobada de bestiari organitzada per la Colla de Diables i la trobada de Puntaries així com l’exhibició de balls de diverses entitats. 

Darrera actualització: 29.02.2024 | 08:49