Santa Perpètua comptarà amb un nou punt de distribució d'aliments

Dijous, 2 d'octubre de 2014 a les 00:00

Santa Perpètua comptarà amb un nou punt de distribució d'aliments en el marc del Programa d'aliments de l'Ajuntament, gràcies a l'entitat El Cabàs solidari. El dimecres 1 d'octubre s'ha formalitzat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'associació, que se sumarà als esforços que actualment realitza Cáritas per abastir d'aliments a les famílies de Santa Perpètua usuàries del Programa.

La incorporació d'aquesta nova entitat permetrà, segons la Regidoria de Serveis Socials, augmentar de dos a un mes la recepció d'aliments als beneficiaris i incorporar nous usuaris al Programa, assolint la xifra de 270 famílies receptores. El punt de distribució d'El Cabàs solidari estarà ubicat a una de les torres annexes al Mercat Municipal, on abans s'ubicava les regidories de salut i consum.

Les previsions són que el nou punt des distribució pugui estar en marxa el més aviat possible.

Una altra millora que s'incorpora al Programa és que la inclusió als lots d'aliments frescs, com fruita i verdura, i congelats. El regidor de Serveis Socials, Francesc Rodríguez, ha expressat que l'Ajuntament està fent esforços per poder cobrir les necessitats alimentàries de moltes famílies de Santa Perpètua.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29