Santa Perpètua celebrarà la setmana de la Gent Gran del 25 al 29 de setembre

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 11:00

Des d'aquest dimarts es poden recollir els tiquets per al berenar homenatge de la Gent Gran i inscriure's a les diferents sortides programades

Del 25 al 29 de setembre tindrà lloc la Setmana de la Gent Gran, un seguit d'actes organitzats per la Regidoria de la Gent Gran. L’activitat central serà el 83è Homenatge que consistirà en un berenar i música i que estrenarà emplaçament, la Porxada dels Drets Humans (la pèrgola fotovoltaica de l’aparcament de l’avinguda de l’Onze de setembre entre els carrers de Puig i Cadafalch i García Nieto).

Des del dia 12 i fins al 20 de setembre es podran recollir els tiquets per a les persones convidades al berenar, que són les majors de 65 anys. L’horari de recollida de les invitacions serà de 9 a 19 hores a la Granja Soldevila i només serà imprescindible presentar el DNI. El tiquet que es donarà serà obligatori per tal d’accedir a l’esdeveniment el dia 29 de setembre a les 18 h.

La Setmana de la Gent Gran 2023 inclou una visita patrimonial, caminada i xerrada, teatre, excursions i un torneig de Rummy. Totes les activitats són gratuïtes excepte la sortida que es farà el 27 de setembre a Món Sant Benet de Bages. Aquesta serà de tot el dia i inclou esmorzar, visita medieval i modernista, dinar amb ball i el transport per 29 euros. Les inscripcions es podran fer el dia 12 de setembre de 10 a 12h, al Casal Cívic i Comunitari i de 16 a 18h, al Centre Cívic La Florida o el 19 de setembre de 10 a 12h al Centre Cívic la Rambla.

Les altres opcions de la Setmana de la Gent Gran són una visita patrimonial guiada a la Granja Soldevila el matí del 25 de setembre. Com que l’aforament és limitat caldrà inscripció a partir del dia 12 de setembre al mateix equipament. A la Sala La Filadora la tarda del 25 s’ha programat un Torneig de Rummy. L’endemà està prevista una caminada fins al Castell de Mogoda i xerrada a càrrec de Manel Morral. També és necessària inscripció prèvia.

El dijous 28 de setembre està programada una sessió de teatre improvisat amb el títol La vida després de la jubilació que anirà a càrrec d’Impro Acatomba. La funció es representarà al Casal Cívic i Comunitari a les 18 h amb entrada lliure.

La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha subratllat que “tornem a una setmana amb activitats, passejades, excursions, visites, teatre i com no amb el berenar tradicional, en el mateix format de sempre, com ho fèiem abans de la pandèmia”. Bajo ha puntualitzat que a més el berenar estrenarà un emplaçament que “segur agradarà perquè és un espai ampli i a cobert, la Porxada dels Drets Humans, que és de fàcil accés a peu”.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:24