Santa Perpètua celebra la Perpetapa

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 09:00

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua amb el suport de la Regidoria de Comerç organitza la Perpetapa, una mostra gastronòmica que pretén donar a conèixer la qualitat dels restauradors de la localitat. 

En aquesta primera edició, la ciutadania podrà degustar les propostes que han preparat quatre restauradors locals: Vuitantas 80’s, Lake Hookah i Pizzeria Makkeroni el dijous 26 de maig de 19 a 22.30 hores; i Vermut Negre i El Rebost de Mas Costa el dissabte 28 en horari de 12 a 15 i de 19 a 21 hores. Els establiments estaran identificats amb el cartell de la Perpetapa i oferiran una tapa o un pintxo més beguda a un preu fix de 2’5 euros.

El president de l’Associació de Comerciants, Manel Alcaraz, ha expressat que un dels objectius de l’activitat “és promocionar el sector de la restauració que ha  patit molt” durant aquest període de pandèmia i “engrescar a la ciutadania a conèixer i gaudir de les diferents ofertes gastronòmiques que s’ofereix a Santa Perpètua”. La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha manifestat que “esperem que cada any tingui més èxit, s’apuntin més restauradors locals i que la ciutadania participi i conegui la mostra”. La nova proposta també inclou el sorteig de dos vals de 50 euros per a consumir en qualsevol dels restauradors participants. Un sorteig serà entre les persones que pugin fotos en viu a les xarxes socials amb l’etiqueta #perpetapa i un altre sorteig entre les persones que omplin una butlleta en qualsevol dels bars i restaurants. 

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:06