Romo Real Estate guanya el premi local del Concurs d’Aparadors

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 08:00

L’establiment Romo Real Estate, de l’Avinguda Mossèn Jacint Verdaguer 15 -23, ha guanyat el primer premi local del Concurs d’Aparadors de Nadal que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell amb el suport dels ajuntaments de la demarcació i que estava dotat amb 500 euros. 

Enguany, l’Ajuntament de Santa Perpètua, en conveni amb la Cambra, ha fet una aposta pel comerç de proximitat introduint un segon i tercer premi.

La Clínica Dental Art, situada al Passeig de la Florida 23, ha guanyat el segon premi dotat amb 200 euros, mentre que la botiga de roba per infants, Guixots, ubicada a la Rambla 33, ha quedat en tercer lloc, guanyant un premi valorat en 100 euros. El certamen ha introduït el Premi Popular, que decidien els ciutadans de cada municipi. L’establiment Romo Real Estate també ha guanyat en aquesta categoria, emportant-se 100 euros. Els establiments participants han estat: Aire Espai de Creació, Andaira Shop, Cal Rellotger, Clínica Dental Art, Guixots, Miss Nails Studio, Òptica Mèdica, Roba per Nens Juani, Romo Real Estate, Suministros Diessa i Servigest Empresarial.

Darrera actualització: 16.01.2023 | 08:56