Reempresa ha col·laborat en el traspàs de cinc negocis al 2022

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 08:00

El punt local de Reempresa situat a l’edifici de Desenvolupament Local ha col·laborat en la cessió de cinc negocis durant el 2022.

En concret, ha participat en la cessió de dos bars – cafeteries, un negoci de menjar preparats, un negoci relacionat amb l’estètica i un taller de mecànica d’automoció. 

Durant aquest any, vint-i-dues persones s’han donat d’alta al servei per poder realitzar una cerca activa de negocis a adquirir. Algunes d’aquestes noves altes pertanyen a empreses que volen créixer o consolidar-se comprant empreses del seu sector o complementàries. En l’actualitat, Reempresa té una setantena de perfils de persones reemprenedores en actiu. Reempresa és un servei confidencial i gratuït que presenta un model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual el “reemprenedor”, adquireix una empresa ja existent per continuar amb la seva activitat. D’aquesta manera, se salvaguarda el patrimoni de l’empresa, i no s’ha de passar per la fase de creació d’una de nova. Alguns exemples de negocis disponibles serien bars, restaurants, perruqueries, botigues de roba i alimentació o fusteria, en diferents municipis de la comarca. Les persones interessades a reemprendre o cedir el negoci es poden posar en contacte trucant al 93 544 61 63 o enviant un correu electrònic a l’adreça mvalle@staperpetua.cat

Darrera actualització: 16.01.2023 | 09:31