Ràdio Santa Perpètua organitza un cicle de concerts per commemorar el seu vint-i-cinquè aniversari

Dijous, 2 d'octubre de 2014 a les 00:00

Ràdio Santa Perpètua organitza el darrer trimestre de l'any el cicle de concerts Radio Music Sessions, que tindrà lloc a CAM Bernades (Camí de l'Aplec s/n), amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'emissora municipal. Els primers en pujar a l'escenari seran Angie & the honkey hotties, que ompliran l'espai de soul, R&B i funk. El grup local Triumph and disaster, amb un repertori de rock, blues i country, seran els teloners. L'activitat començarà aques divendres 3 d'octubre a partir de les 22 hores.

La Regidoria de Comunicació ha explicat que amb aquest cicle es pretén “promocionar la música local que és també un dels objectius de l'emissora”.

Angie Páez és la vocalista d'Angie & the honkey hotties. Tot i que ara viu a Mollet del Vallès, l'Angie és perpetuenca i porta des de 2008 col·laborant al programa Crèdit Variable de Ràdio Santa Perpètua 107 FM. La banda que lidera Páez va néixer ara fa un any i sobre l'escenari ofereixen un repertori influenciat per grans exponents de la música afroamericana, com ara James Brown, Stevie Wonder o Beyoncé, entre d'altres. A CAM Bernades, l'Angie estarà acompanyada per Albert Martínez als teclats, Dani HDZ a la guitarra, Ramon Regada al baix i Andreu Marquès a la bateria.
Triumph & disaster seran els encarregats d'obrir la nit amb un concert que repassarà clàssics del blues, el rock i el country. La banda està formada per Alba Roldán, a la veu, David Pérez Recio i José Revaliente a la guitarra, Víctor Ezquerro a la batería, Marc Solé al baix i la guitarra i Paula Ruiz, al piano i els teclats.

Des de Ràdio Santa Perpètua han explicat que amb aquest cicle “volem reivindicar els nostres músics i els seus projectes perquè la ràdio ha de ser una plataforma per a ells i aprofitem que aquest és un any especial per l'emissora que celebra 25 anys”. L'entitat local Moguda Perpètua col·labora amb el cicle Radio Music Sessions, que es completarà amb dos concerts més que tindran lloc a CAM Bernades durant els mesos de novembre i desembre.

 

Recordeu que podeu seguir les emissions de Radio Santa Perpètua al punt del dial 107.0 Mhz de la banda FM

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29