Ràdio Santa Perpètua organitza aquest dijous un Debat electoral

Dimecres, 24 de maig de 2023 a les 11:00

Ràdio Santa Perpètua organitza aquest dijous 25 de maig un Debat d'alcaldables amb la participació d'SPEC, ERC, PSC, CS, Junts, CUP i PP. VOX ha declinat assistir.

El debat de les eleccions municipals 2023 pretén oferir a la ciutadania una imatge global de qui són i què proposen els i les candidates a l’alcaldia de Santa Perpètua. Aquest acte, novetat al municipi en aquest format, està programat a les 19 h a la Sala de Plens. Serà una activitat que es podrà seguir presencialment amb l’aforament habitual de l’espai i també a través de Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM), online i als facebooks de la Ràdio i de l’Ajuntament.

Durant una hora i mitja els i les alcaldables exposaran propostes i projectes d’àmbits diversos inclosos en el seu programa per intentar convèncer l’electorat i obtenir els millors resultats aquest diumenge 28M.

Per tal d'assistir com a públic, la ciutadania haurà d'estar a la Sala de Plens a les 18.40 h i deu minuts abans de l'inici del programa es tancaran les portes per tal d'interferir el mínim en aquest espai radiofònic i permetre que el so nítid que arribi a tot el públic sigui el de les intervencions dels alcaldables.

Els i les alcaldables que participaran en aquest Debat electoral són: Isabel Garcia que es presenta per Santa Perpètua En Comú - Confluència (SPEC-C); Laura Oliver alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM); Pere García el cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP); Kevin Romero com a candidat de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (CS); Albert Garcia, cap de llista de Junts per Santa Perpètua de Mogoda - Compromís Municipal (CM); Guillermo Almansa alcaldable de la Candidatura d’Unitat Popular - Alternativa Municipalista (CUP-AMUNT); i Julia González la candidata del Partit Popular (PP). Ràdio Santa Perpètua ha convidat també al cap de llista de VOX, Santiago Delgado, qui ha declinat la invitació.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 11:23