Ràdio Santa Perpètua endega la temporada d'estiu

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 09:00

Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) endega temporada d’estiu aquest dilluns 3 de juliol. La Ràdio comptarà amb alguns programes musicals habituals a l’emissora durant els estius.

Els magazins tornen a ser Fem Matí, de 9 a 13 h, amb Andrés Aracil, i Avís per a navegants, de 16 a 18 h amb Gemma Abasolo.

L'emissora municipal comptarà amb programes de col·laboradors. A les 18 h es podran escoltar els dilluns Bonus Track, de Rosa Maria Ortega; dimarts, La llanterna màgica, amb Jordi Tarradas, i dimecres, EGB FM de Valen del Olmo. Els dijous hi haurà l'opció de reproduir concerts diversos a Directes al 107 i divendres torna l'Hora de les lentes.

A partir de les 20 h, els dilluns Núria Torondel oferirà Top Clàssics, els dimarts Sergio Sanz continuarà amb Sangre Nueva i Rubén Millán seguirà amb el programa 33 revoluciones. Sota la Palmera, amb Rosa Vidal, els dijous i From disco to disco, a càrrec de Raúl González els divendres completen la franja.

A les 21 h podrem escoltar Funky Plàstic, Chillout i Tornant als 80 amb Andrés Aracil; El Pop d’abans molava més, de Roger Gascon els dimecres; i l’Arturo Pedrerol continuarà oferint divendres Les nits calentes. Completen la graella els programes musicals Musicalitza't, Rebombori i Mirall Fosc.

Els serveis informatius continuen amb la seva programació habitual amb L'Informatiu Matí a les 9 h, L'Informatiu Migdia a les 13 h (repeticions a les 19h i a les 22h) i butlletins informatius a les 12 h, 15h i 17 h així com el resum setmanal del cap de setmana. Tot i que no hi haurà el programa La Veu de l'Esport, la informació esportiva continuarà present a les diferents edicions de l'Informatiu.

El coordinador de programes de Ràdio Santa Perpètua, Andrés Aracil, ha descrit aquesta programació d'estiu com a continuista respecte de la temporada que va acabar divendres i també en relació a la de l'estiu passat.

D'altra banda, el dia 16 de juliol a les 17 h Ràdio Santa Perpètua oferirà el concert de la Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. Serà l'emissió íntegra d'aquest gran concert en diferit, gràcies a la gentilesa de Ràdio Palafrugell, Ràdio Capital i Ràdio Havanera.

Darrera actualització: 03.07.2023 | 13:52