Primera Ruta literària de Sant Jordi a Santa Perpètua

Dilluns, 8 d'abril de 2024 a les 12:00

Aquest Sant Jordi, per primera vegada, s'ofereix una Ruta literària a través d'algunes vies del municipi que tenen nom d'escriptors i escriptores catalanes.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda té un programa d'activitats previst per a la celebració de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril. No faltaran la fira de Sant Jordi amb parades d'entitats i comerços, el lliurament dels Premis Primavera de literatura infantil i juvenil i els Premis de la Biblioaventura.

La primera Ruta literària serà una activitat matinal, començarà a les 10.30 h, amb una durada aproximada de dues hores en la qual es coneixeran aquests autors i també s'ofereix la possibilitat de llegir voluntàriament algun fragment d'obres conegudes d'aquests escriptors. Com que les places són limitades, l'Ajuntament ofereix des d'avui l'opció de fer la inscripció gratuïta a través d'aquest formulari o presencialment a qualsevol centre cívic, a la Granja Soldevila, el MTIV o la Biblioteca.

El recorregut començarà a l'escola Santa Perpètua i finalitzarà al centre cívic de Can Taió on la Biblioteca Municipal disposarà d’una exposició d’alguns dels autors que s'hauran conegut durant la ruta. La distància és d'1,5 km i es farà amb calma perquè a cada carrer escollit s'oferiran coneixements sobre autor i obra, com ha explicat el regidor de Cultura, Marçal Solà, que ha matisat que la idea de la ruta literària va sorgir des del Consorci per la normalització lingüística de Santa Perpètua.

D'altra banda, l'Ajuntament ha obert avui i fins al 18 d'abril el tràmit per demanar una paradeta a la Fira de Sant Jordi. Aquest és l'enllaç per fer el tràmit a través de la web staperpetua.cat. Entitats i associacions amb seu a Santa Perpètua de Mogoda així com comerços locals amb règim d’activitat empresarial podran prendre-hi part a la Fira, que serà el 23 d’abril entre les 10 i les 19.30 hores al passeig de la Florida. L’Ajuntament ha informat als participants que els productes de venda de les parades han de ser estrictament relacionats amb la Diada de Sant Jordi i no estarà permesa la venda de begudes alcohòliques.

Darrera actualització: 08.04.2024 | 11:03