Obligacions legals és el tema de la sessió de l'Escola d'Entitats

Dijous, 14 de març de 2024 a les 10:00

L’Escola d’Entitats, del Punt de Suport Associatiu programa la seva segona formació sobre Obligacions legals de les entitats. La proposta tindrà lloc avui 14 de març a les 19.15 h al Centre Cívic de Can Folguera.

El taller informarà de les obligacions legals i responsabilitats per tal d’assegurar el seu correcte funcionament i evitar possibles incidències. Aquest tipus de formació és una temàtica habitual ja que quan hi ha renovació de juntes, els nous membres la demanden, segons han explicat des del Punt de Suport Associatiu, que recorda que l'Escola d'Entitats està oberta a qualsevol membre de les associacions i no es limita a la junta.

L’Escola d’entitats, que va començar el 30 de gener, vol determinar diferents accions formatives dirigides a les entitats dissenyades de forma col·laborativa. A més, es vol oferir un calendari a mig i llarg termini per tal que les entitats puguin organitzar-se millor i on puguin trobar les formacions que hi ha programades al llarg del curs. Per consultar la programació de l’Escola d’Entitats, cal dirigir-se al web. Allà es trobaran les diferents propostes previstes.

En el registre de Justícia de la Generalitat hi ha més de 300 entitats de Santa Perpètua al marge de clubs esportius, unes 270 estan inscrites en el registre municipal de les quals entre 100-120 estan actives. El Punt de Suport Associatiu també ofereix assessorament continu a les entitats. Aquest espai d’entitats es troba ubicat al Centre Cívic de Can Folguera i, és per això que l'Escola d'Entitats també programarà les formacions en aquest equipament municipal.

La següent sessió tractarà sobre La participació de persones voluntàries a les entitats i està previst que es faci al mes d'abril.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 10:46