Obertes les inscripcions per participar a l’exposició col·lectiva de la propera Festa Major d’Hivern

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 12:00

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua ja comença a preparar l’exposició col·lectiva d’obres pròpies de la Festa Major d’Hivern.

Les inscripcions per la propera edició estaran disponibles a partir d'avui al web staperpetua.cat i en aquest enllaç. La mostra porta com a títol Somnis i aboca a les experiències d’arquetips, de descoberta i coneixement sensorial. Segons explica la Regidoria de Cultura, l’exposició vol que l’espectador “consideri el somni com a porta d’entrada a l’espai més profund i personal” i que els somnis representen una idea “d’una altra dimensió que transcendeix la naturalesa física de la percepció per entrar al territori de l’emoció”.

Aquesta exposició col·lectiva d’artistes locals és un projecte de l’Espai 1 amb col·laboració de l’Escola Municipal de les Arts (EMA). Les persones que vulguin participar han de presentar obres relacionades amb el tema dels somnis i poden ser de qualsevol format i disciplina. Els treballs s’hauran d’entregar entre el 6 i l’11 de febrer a l’Espai 1 i l’exposició estarà disponible del 3 de març al 23 d’abril del 2023. 

Darrera actualització: 20.12.2022 | 12:38