Oberta la inscripció per participar en la tretzena edició de la cursa popular Els 10 de Santa

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 10:00

Ja està oberta la inscripció per participar en la tretzena edició de la Cursa Popular Els 10 de Santa, que organitzaran el Club Esportiu Fondistes Fem Força i l’Ajuntament de Santa Perpètua el 5 de juny.

Aquesta competició, que formarà part de la programació de la Festa de l’Esport de Santa Perpètua, tornarà a celebrar-se després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la Covid-19.

El preu de la inscripció és de 13 euros amb el xip groc inclòs. Les inscripcions es poden fer per internet al web del Club Esportiu Fondistes Fem Força fins al 2 de juny i, presencialment, al Pavelló d’Esports de Santa Perpètua fins al 31 de maig de dilluns a divendres, de les 8 a les 18 hores.

La cursa gran, amb un recorregut de 10 quilòmetres, començarà a les 8.50 hores per evitar la calor. Tots els participants rebran com a obsequi la bossa del corredor amb una samarreta tècnica de tirants. A més, podran gaudir de la tradicional botifarrada. Hi haurà premis per als tres primers classificats de la general tant en categoria masculina com femenina; per al primer de cada categoria masculina i femenina i per als tres primers atletes locals masculins i femenins.També hi haurà curses infantils d’un i tres quilòmetres. La sortida de la prova de tres quilòmetres serà a les 8.30 h i de la d’un quilòmetre, a les 10.30 h.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 09:34