Núria Ventura és l'autora del cartell de la Festa Major d'estiu 2024

Dimarts, 7 de maig de 2024 a les 11:00

La perpetuenca Núria Ventura és l’autora que ha dissenyat el cartell de la Festa Major d’estiu 2024, que tindrà lloc entre el 29 d’agost i el 2 de setembre. La proposta de Ventura recull la diversitat d’activitats que es duen a terme a la Festa Major del municipi, des dels concerts a les activitats esportives i tradicionals. 

Núria Ventura explica que la seva intenció ha estat “enfocar el cartell a la nit ja que és una de les coses que més recordo de petita, passar temps al carrer a hores on normalment estaria dormint”. El cartell també incorpora nous espais de la Festa com ara el Vapor o la Granja sense oblidar el parc Central. Com a perpetuenca, per a Núria Ventura, poder il·lustrar la Festa Major i el seu cartell ha estat “molt divertit” i s’ha mostrat “molt agraïda”. Ventura ha volgut recomanar a la ciutadania els concerts al pati del Vapor: “el lloc és bonic i es pot gaudir en família”, ha indicat. 
Amb la presentació del cartell, la Regidoria de Cultura començarà a donar a conèixer entre la ciutadania el programa de la festa i les seves novetats per tal de començar a obrir boca per la festa gran del municipi. 

Darrera actualització: 07.05.2024 | 10:18