L'Ajuntament posa en marxa el protocol de dol

Divendres, 26 de gener de 2024 a les 13:00

El Ple del mes de gener va començar amb la posada en marxa del protocol de dol que ha redactat l’Ajuntament de Santa Perpètua i a través del qual es vol deixar palesa la condemna i la lluita contra la violència masclista del municipi.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, va explicar que en cada ple on s’hagi produït alguna víctima mortal d’aquesta xacra social es farà un minut de silenci i durant aquell Ple es veurà a la pantalla de la Sala de Plens una imatge amb la xifra total de víctimes mortals. La imatge a la pantalla reflectia la xifra de cinc ja que en els 25 dies primers de 2024 ja s’han registrat a Espanya cinc dones i dos menors assassinats.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, va explicar aquest protocol de dol en el Ple i va afirmar que “condemnen i rebutgem tot acte de violència masclista" i va afegir que amb aquest minut de silenci "volem recordar que aquesta xacra encara és present a la nostra societat i que només entre totes i tots amb educació, amb valors i respecte podem acabar amb ella".

El minut de silenci va ser seguit dempeus tant pels membres de la Corporació Local com pel públic assistent el 25 de gener a la Sala de Plens.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 14:59