L'Ajuntament celebra avui el primer ple del mandat 2023-2027

Dijous, 29 de juny de 2023 a les 10:00

Avui dijous se celebra el primer Ple del mandat on es donarà compte del cartipàs municipal, l'agrupació de decrets i/o resolucions que articulen mesures organitzatives que, a l'inici del mandat, determinen les característiques pròpies de l'organització i funcionament de la Corporació municipal.

L’organigrama polític i l’estructura municipal de Santa Perpètua manté les tres grans àrees d’actuació: Organització i Serveis Generals; Territori i Acció Climàtica i Desenvolupament Local; i Drets de la Ciutadania i Serveis a les Persones.

La sessió donarà a conèixer l’estructura de l’Administració municipal i delegacions de l’Alcaldia a favor de regidors i regidores de la corporació, el decret de composició de la Junta de Govern Local i delegació de competències de l’Alcaldia al seu favor, el decret de delegació de la presidència de les Comissions Informatives i el Decret de nomenament de personal eventual. La Junta de Govern Local estarà formada per l’alcaldessa i per sis tinences d’Alcaldia que ostentaran, per ordre: Sergi Hernández, Adelino Macías, Laura Oliver, Laura Sànchez, Ana Bajo i Marçal Solà.

L'Àrea d'Organització i Serveis Generals estarà presidida per Adelino Macías que serà regidor de Serveis Generals, Serveis Econòmics i Organització i Recursos Humans, mentre que Marçal Solà, en aquesta àrea, serà regidor de Govern Obert, Transparència, Atenció Ciutadana i Consum.

L'Àrea de Territori, Acció Climàtica i Desenvolupament local estarà presidida per Sergi Hernández que a més ostenta les regidories de Canvi Climàtic i Transició Energètica i Habitatge. Jordi Navarro ha estat nomenat regidor d'Urbanisme; Albert Bonàs, regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública; Adelino Macias, regidor de Serveis Urbans, manteniment i espai públic; Julio Pérez serà el regidor de neteja viària i equipaments; Jéssica Jiménez, regidora de Medi Ambient, i Laura Oliver, regidora de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació i Comerç.

L'Àrea de Drets de la Ciutadania i Serveis a les Persones estarà presidida per Ana Bajo, que també ha estat designada regidora d'Educació, Serveis Socials, Infància i Adolescència, i Gent Gran. Sergi Garcia ostenta la regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Convivència. Tamar Zamora és regidora de Joventut, Julio Pérez continua com a regidor d'Esports; Marçal Solà segueix com a regidor de Cultura; Sandra Gómez portarà les regidories de Ciutat Diversa, Salut Pública, Igualtat i Drets Civils, i Participació i Acció Veïnal. Jéssica Jiménez portarà Promoció Local i Turisme i Laura Sánchez la nova Regidoria de Benestar Animal.

Per últim, l'àrea d'Alcaldia compta amb les regidories de Presidència i Comunicació que porta Tamar Zamora i Cooperació i Drets Humans, a càrrec de Sergi Hernández.

La Corporació també té previst adoptar set acords com la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple municipal i de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local; la composició de les Comissions Informatives i designació de representants als òrgans col·legiats i a institucions; la delegació de competències del Ple a favor de la Junta de Govern Local, la creació i retribucions del personal eventual i personal directiu i també les indemnitzacions i retribucions dels càrrecs electes i aportacions als grups municipals.

 

 

Darrera actualització: 29.06.2023 | 14:37