L'Ajuntament celebra avui el ple de juliol

Dijous, 20 de juliol de 2023 a les 11:00

La Corporació Local de Santa Perpètua celebra aquesta tarda la sessió ordinària corresponent al mes de juliol que consta de més d'una dotzena de punts en l'odre del dia.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda vol desplegar i impulsar un Pla Educatiu d’Entorn juntament amb la Generalitat. Aquesta iniciativa és una proposta educativa que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la societat. Es tracta d’un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. S’adreçaria a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits. La franja d’acció del Pla Educatiu d’Entorn engloba dels 0 als 20 anys per tal de garantir les possibilitats de formació o d’inserció laboral. Aquest serà un dels punts que es tractarà avui en la sessió plenària ordinària que celebrarà la Corporació Local.

L'ordre del dia consta de tretze punts entre els quals també hi ha l'aprovació de les festes locals de 2024, una modificació de crèdits i la mutació demanial subjectiva a favor del Servei Català de la Salut, per a la construcció d’un Centre d’Ambulàncies vinculat al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), entre d'altres.

Darrera actualització: 20.07.2023 | 11:16