La Corporació celebra avui la sessió plenària del mes de febrer

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 08:00

Un total de nou punts i quatre proposicions conformen l'ordre del dia de la sessió plenària del mes de febrer que celebra aquesta tarda la Corporació de Santa Perpètua.

El Ple aprovarà les retribucions de l'exercici de 2023 del personal de l'Ajuntament, les Tarifes del Servei de Taxi de 2023, la modificació de l'Ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública de caràcter no tributari relativa als serveis de construcció de claveguerons i realització d’obres complementàries;  l’actualització de la delegació de competències a l'Organisme de gestió tributaria de la Diputació de Barcelona i una modificació de crèdit. Aquesta modificació és per un import de 882.000 euros on destaca una partida de 500.000 euros per al projecte de millora del reciclatge i recollida de residus; 189.000 euros per al consorci urbanístic de Can Filuà i més de 100.000 euros per a clavegueram i inversions en infraestructures i bens.

La Corporació també donarà suport a la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i es compromet a consolidar els serveis municipals d’informació i atenció a les dones, persones LGTBI i joves així com continuar treballant, de la mà de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), en la promoció, defensa i protecció dels Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) de les dones i persones LGTBI, així com de les defensores dels Drets Sexuals i Reproductius (DSiR), "davant del discurs de la ultradreta i dels fonamentalismes".

Altra proposta que debatrà la Corporació serà en la lluita contra la bretxa salarial. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda insisteix en el fet que es compleixi la llei d'igualtat salarial que acabi amb les diferències de sou entre dones i homes, que prohibeix pagar diferents salaris pel mateix treball. El Ple també Manifestarà tot el suport a les treballadores i treballadors afectats per la decisió d'Amazon de suprimir i tancar la planta de Martorelles, tot obrint una nova planta que la substitueix, a Saragossa. I per últim, L’Ajuntament de Santa Perpètua reafirmarà el seu compromís per continuar treballant, des del seu àmbit d’influència, per ajudar a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) i donar compliment a l’Agenda 2030.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 09:20