El Ple debatrà avui el pressupost municipal de l'any 2023

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 09:00

La Corporació local debatrà aquest vespre el pressupost municipal del 2023 que ascendeix a un import de 43,8 milions d’euros.

La sessió plenària d'avui també debatrà el pressupost de l'empresa Municipal Mogoda Serveis que puja gairebé a cinc milions d'euros i del Consorci Urbanístic de Can Filuà que serà de 113.000 euros per al proper exercici. El Ple Municipal de l’Ajuntament celebra aquest dimecres a la Sala de Plens la darrera sessió de l'any, que s'ha avançat amb motiu de les festes de Nadal.

Altres punts d'interès que tractarà avui el Ple serà l'aprovació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2023-2028 que inclou 79 actuacions vinculades a la millora de l'accessibilitat a la via pública, millora del transport, creació d'infraestructura connectada i segura per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal, racionalització de les zones d'estacionament, o la implementació d'una zona de baixes emissions.

D'altra banda, la Corporació també aprovarà la Relació de Llocs de Treball per a l’exercici 2023, una modificació de crèdit del Consorci urbanístic de Can Filuà i l'actualització del Pla estratègic de Subvencions 2022-2024, que és un instrument de gestió que facilita a l'ajuntament la planificació, execució i avaluació de les polítiques socials que té encomanades. L'Ajuntament de Santa Perpètua concedirà subvencions mitjançant convocatòria pública o a través de la signatura de convenis de col·laboració, a favor de persones o entitats o associacions amb la finalitat de fomentar la realització d'activitats d'utilitat pública o interès social o per promoure la consecució de fins públics atribuïts a la competència local.

La sessió plenària, que començarà a les set de la tarda, serà retransmesa en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM on line per radio.staperpetua.org i a través del Facebook de l'Ajuntament i de la Ràdio.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 13:18