Més d'una vintena de comparses han participat a la rua de Carnaval

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 10:00

Un total de 23 comparses van participar dissabte a la Rua de Carnaval que va destacar pel bon seguiment de públic, la qualitat de les disfresses dels participants i per les novetats en el recorregut.

La Casa de Andalucía va tornar a destacar com a comparsa més nombrosa amb 120 persones. Ànimes Anònimes, inspirada en la Venècia del segle XII, va obtenir el primer premi comparsa i el premi a la millor coreografia, valorat amb 300 euros cadascú. La comparsa barrejava músiques clàssica amb música més moderna que va fer ballar el públic assistent. El segon premi comparsa va ser per Hakuna matata, un grup d’amics de Santa Perpètua que van representar la popular pel·lícula de Disney. Es dona la circumstància que aquestes dues comparses han pres part a diferents carnavals del Vallès obtenint també premis per la seva participació. La Casa de Andalucía va obtenir el primer i segon premi a les rues de Parets i Mollet, respectivament mentre que Hakuna Matata va ser segon a la rua de Paret.

Tornant al Carnaval perpetuenc, la comparsa Valhalla Perpètua, formada per unes quaranta persones va obtenir el tercer premi comparsa i el premi a la millor carrossa, emportant-se un total de 400 euros.

Els altres premis es van distribuir de la següent manera: Premi especial del jurat per la comparsa Tirurí-tirurí, una esbojarrada pista d’auto de xocs, obra de l’associació gaudeix Mas Costa; el premi a la millor comparsa infantil va ser pel Mar de plàstic de l’esplai el Refugi, que va arrossegar un total de 70 nens i nenes disfressats de bussejadors. El premi a la comparsa amb material reciclat va ser per la colla del Bosc encantat del Grup del ball de gitanes de Santa Perpètua. En la categoria parella adults, el premi va ser per neolítics ansiolítics, un peculiar duet de cavernícoles a sobre d’una curiosa roca en moviment. El premi infantil va ser pel participant de menor edat, Pollito i el premi al millor grup, entre 3 i 9 persones, va ser per Astres venecians.

Una de les novetats del Carnaval d’enguany era el canvi de recorregut, que es va iniciar a la Rambla i va finalitzar al pavelló municipal d’esports, on es va atorgar els diferents premis. El canvi estava motivat per donar continuïtat a la rua amb el ball de Carnaval, que es va allargar fins a les dues de la matinada.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 11:40