Més de seixanta persones participen al Mou-te en bicicleta

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 12:00

Més d'una seixantena d'infants i també algun adult van participar el diumenge 17 de setembre en una de les activitats de la Setmana Europea de la mobilitat programada per l’Ajuntament de Santa Perpètua a la Rambla.

Es tractava d’un circuit per anar en bicicleta i també patinet amb alguns obstacles i senyalització. L’objectiu era mostrar que per moure’s de manera sostenible per la ciutat, la bicicleta és un bon mitjà de transport. A més, es volien donar eines als infants per aprendre a moure’s amb seguretat per la carretera.

Aquesta activitat forma part de la Setmana Europea de la mobilitat que compta també amb la gratuïtat del bus urbà fins al 22 de setembre, dia en que es commemora el Dia sense cotxes. A més, per a aquella jornada està previst que se realitzin, també a la Rambla, diverses activitat per a escolars.

El regidor de Mobilitat, Transport i Via Pública, Albert Bonàs, ha explicat que l’adhesió de Santa Perpètua a aquesta setmana és posar un granet de sorra cap a una mobilitat sostenible real i ha remarcat que "espera poder posar en marxa en breu el pla de mobilitat de Santa Perpètua".

Darrera actualització: 18.09.2023 | 13:01