Més de 300 joves participen a la Mostra d'Ensenyament

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 11:00

Més de 300 joves han estat atesos entre el 27 de febrer i el 31 de març a la Mostra d’Ensenyament organitzada per la Regidoria de Joventut, i han pogut resoldre dubtes i informar-se sobre estudis postobligatoris.

 

La Mostra d’Ensenyament ha realitzat assessories individuals, xerrades a la Promotora i una xerrada en el marc de la programació SPM en família sobre estudis postobligatoris. Pel que fa a les assessories individuals, uns 70 joves han estat atesos pel servei, la gran majoria alumnat de tercer i quart d’ESO amb qüestions recurrents relaciones amb la recerca i tria de la Formació Professional de Grau Mitjà, la tria de Batxillerat enfocat cap als estudis superior i altres temes relacionats amb les preinscripcions.

Durant la Mostra també s’han realitzat xerrades a la Promotora a les quals han participat uns 250 alumnes de tercer i quart d’ESO i de primer de Batxillerat. Els temes més preguntats en aquestes xerrades segons han explicat des del Punt Jove han estat els relacionats amb els estudis artístics i esportius i els graus universitaris. Les families també han trobat el seu espai a la Mostra gràcies a la xerrada Després de l’ESO... què? dins de les activitats de SPM en família a la qual van assistir una desena de pares i mares interessats a aspectes sobre la motivació en els estudis i l’acompanyament en la tria d’estudis postobligatoris.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha expressat que la Mostra d’Ensenyament és la campanya més important de Joventut pel que fa a l’acompanyament dels joves estudiants i creu que les assessories són un aspecte molt destacat per la seva atenció personalitzada i individualitzada. "Cal continuar oferint els màxims recursos als joves estudiants per tal que la seva formació sigui l’adequada als seus interessos i capacitats", ha indicat Solà.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 14:29