Línia Directa amb l'alcaldessa retorna a Ràdio Santa Perpètua

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 11:30

Aquest divendres 8 de setembre Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) ha reprès les emissions del programa Línia Directa amb l’alcaldessa. Aquest espai radiofònic va quedar aturat pel procés d'eleccions municipals i ara ha tornat amb periodicitat mensual.

L'objectiu del programa és apropar l’alcaldia i la ciutadania possibilitant que amb una trucada en directe qualsevol persona pugui adreçar una pregunta, consulta o queixa a l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. El programa s’emet en directe entre les 9.30 h i les 10 h en el marc de l’edició de l’Informatiu Matí. Per participar en aquests programes cal trucar en directe al 93 574 13 14. Altres opcions són enviar un àudio al Whatsapp 608 74 80 18 o un correu electrònic a radio@staperpetua.cat.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha rebut avui cinc comunicacions del veïnat perpetuenc que li han plantejat qüestions diverses. La neteja d'espais com el parc de Catalunya o el talús de les vies de tren de la R8 han estat algunes de les queixes rebudes avui per la primera edil. També una queixa sobre la distribució del programa de Festa Major i de l'Informatiu. També li han adreçat preguntes sobre Can Filuà, concretament sobre l'edificació de més habitatges i l'ampliació de la plaça de la República. Saber què passarà amb els concerts previstos per al divendres de Festa Major als Deskoncerts ha estat una pregunta que s'ha llençat. Finalment, una persona li ha fet un suggeriment per guanyar places d'aparcament al carrer de l'Anoia.

El proper Línia Directa amb l'alcaldessa s'emetrà el 6 d'octubre.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 14:02