L'horari del Cementiri s'amplia des d'avui i fins a Tots Sants

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 a les 10:30

El Cementiri Municipal ampliarà el seu horari des del 25 d’octubre fins a l'1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'equipament no tancarà al migdia. 

La Regidoria de Salut Pública ha informat que aquests dies l’horari de l’equipament serà de 9 a 18 hores, ininterrompudament. A més, la Regidoria de Mobilitat i Transport ha informat que el dia 1 de novembre hi haurà servei especial del bus urbà que farà una parada davant del mateix cementiri. El recorregut tindrà sortida i arribada a la plaça Central. L’autobús oferirà un total de setze serveis amb les parades habituals a excepció de la de la Llagosta. La primera sortida està programada a les 9.30 hores des de la plaça Central i l’últim servei sortirà des del Cementiri Municipal a les 18.15 hores. 

Agents de la Policia Local i membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil establiran un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament durant les jornades del 31 d’octubre i l’1 de novembre. 

Darrera actualització: 25.10.2023 | 12:59