L'exposició de Festa Major Tornar-se vegetal, de set artistes locals, deixa petit l'Espai 1 en el dia de la seva inauguració

Divendres, 1 de setembre de 2023 a les 00:00

Es podrà visitar fins al 29 d'octubre

L’exposició Tornar-se vegetal, que es va inaugurar aquest dijous 31 d'agost a la Sala d'Exposicions de la Granja, va donar el tret de sortida a la Festa Major 2023. Aquesta mostra ha estat un treball col·lectiu que han dut a terme els artistes perpetuencs Eva Carretero, Laura García Villasclaras, Alba Munuera, Judit Polo, Alba del Valle i Godot’s Eye, format per Pau Vinyals i Gerard Rodriguez.

L'artista i curadora Angelica Tognetti ha guiat durant tres mesos aquestes artistes perpetuenques que han pensat i reflexionat sobre com és una planta i tot el que podem aprendre d'elles. Tognetti explicava aquest dijous durant la inauguració que les creacions exposades fan referència a com cadascú sent què és ser vegetal.

Més d'un centenar de persones van assistir a la inauguració de l'exposició Tornar-se vegetal que, tal i com va destacar l'alcaldessa, Isabel Garcia, dona el tret de sortida a la Festa Major 2023 que porta per lema Posa color a la festa!. Garcia va recordar el compromís municipal amb la cultura que aquest cop es fa extensiu "amb tot allò que té a veure amb la natura, amb el medi ambient i amb la necessitat d'avançar en una societat que connecti amb la natura i la biodiversitat per cuidar i salvar el planeta".

L'exposició incorpora fotografia, audiovisual, il·lustració i altres tècniques emprades pels artistes participants, que estaven presents a la inauguració. La mostra estarà a la Sala d'Exposicions La Granja fins al 29 d'octubre i forma part de la programació Efímera SPM. 

Darrera actualització: 01.09.2023 | 09:13