L'Espai 1 acull l'exposició 'Signes i Escriptures' de la Fundació Suñol

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 09:00

Signes i Escriptures és l’exposició que obre l’any a l’Espai 1 el proper 13 de gener amb l’acte inaugural a les 20 hores amb una visita guiada a càrrec del comissari Xavier de Luca. 

Es tracta d’una exposició col·lectiva produïda per la Fundació Suñol que pretén emfatitzar el paper del signe i l’escriptura en les arts plàstiques de la segona meitat del segle XX. L’exposició mostra un recorregut descriptiu d’aquestes aplicacions simbòliques a través d’una selecció d’obres de la Col·lecció Suñol Soler. Signes i Escriptures inclou obres d’artistes com Antoni Tàpies, Robert Llimós, Giuliano Menegon, Joana Cera, Eduardo Chillida o Fina Miralles, entre d’altres. 

La finalitat de l’exposició és posar de manifest el paper del signe i l’escriptura en l’art del segle XX com a estructura del pensament i mitjà d’expressió de l’artista. La mostra incorporarà activitats paral·leles com ara dues La Creativa, el 28 de gener i el 25 de febrer. Per a la primera, que anirà a càrrec de l’EMA, les inscripcions s’obriran properament al web municipal. Art en moviment serà el nom del taller que s’adreça a totes les famílies “amb ganes de compartir i passar una bona estona endinsades en un món imaginari on el signe és el principal protagonista”, expliquen des de la Regidoria de Cultura. 

La sessió d’Art en Moviment s’inspira en el treball creatiu dels artistes de l’exposició. 

Darrera actualització: 12.01.2023 | 13:35