Les obres de l'Skate-Park comportaran el trasllat d'algunes parades del mercat ambulant

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 08:00

Les parades del Mercat Ambulant dels dijous compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen, a partir d’aquest dijous 12 de gener, a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre. El canvi d’ubicació ha estat propiciat per les obres del nou Skate-Park, que s’ubicarà al Parc dels Ametllers, i que van començar aquest dilluns.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 15:33