Les entitats es donaran a conèixer en una mostra el diumenge dia 26

Dimecres, 22 d'octubre de 2014 a les 00:00

Segona oportunitat per a la Mostra d’Entitats després que les previsions meteorològiques provoquessin la seva suspensió a principis del mes d’octubre. Unes quaranta entitats han confirmat que prendran part el diumenge 26 d’octubre en aquesta fira, que organitza la Regidoria de Relacions Ciutadanes i que vol donar a conèixer el teixit associatiu del municipi. El passeig de la Florida serà l’escenari d’aquesta mostra d’entitats culturals, educatives, veïnals, de gent gran, solidàries i esportives, entre d’altres. Les entitats prendran part amb l’organització de diverses activitats que es desenvoluparan entre les deu del matí i les set de la tarda.

La Mostra començarà a les 10 del matí amb una actuació a càrrec del Club Animació i continuarà amb l’actuació de la colla de petits del Ball de Gitanes. Les activitats del matí es completaran amb màgia, actuació de guitarristes, de quadres de ball andalusos, de dansa bollywood i balls fusió. A partir de les 13 hores, serà el torn de les actuacions de Crew Dance, Amics del Ball i dels infants de la Casa de Andalucía. Els Comerciants i el Centro Cultural Andaluz seran els encarregats d’organitzar una paella popular.

Per la tarda, les activitats de les entitats continuen amb una masterclass del Club d’Animació, tango i pasdoble i els grups joves i grans del Ball de Gitanes. A les 17 hores, serà el torn del Club Rítmica Santa Perpètua i una masterclass i espectacle de flamenc. Arts Humanes repetiran i tornaran a oferir els seus muntatges de dansa bollywood i fusió. Les carpes de cada entitat acolliran informació, audiovisuals, xerrades, exposicions, sorteigs, demostracions esportives, jocs de taula i tallers.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29