L'atur es va incrementar un 1,2% a l'octubre

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 08:00

Santa Perpètua va tancar el mes d’octubre amb un total de 1.211 persones en situació d’atur, que representa catorze persones aturades més que al setembre i un increment de  l’1,2%, segons dades de l’Observatori Socioeconòmic de la Regidoria de Desenvolupament Local.

L’atur al municipi repunta de manera moderada, en consonància amb el comportament registrat als àmbits supraterritorials, segons explica Desenvolupament Local que afegeix que es tracta d’una tendència habitual coincidint amb la finalització contractual dels reforços de la campanya d’estiu. L’increment de l’atur al municipi es dona especialment entre persones que treballen als serveis, en una magnitud similar als àmbits supraterritorials, però en el cas particular del municipi es produeix un repunt més accentuat entre les persones que cerquen una primera ocupació.
Respecte a l’any passat l’atur s’ha reduït un 10, 6%. Santa Perpètua té un saldo de 144 persones desocupades menys. En termes relatius, la reducció de l’atur del municipi s’accentua notablement respecte als àmbits supraterritorials ja que a la demarcació de Barcelona la caiguda és de l’1,8%, i a Catalunya del 2,4%.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 13:17