L'AMERC treballa en una nova proposta de mapa de FP

Dimarts, 21 d'octubre de 2014 a les 00:00

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpetua ha acollit la primera reunió del Comitè Executiu de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC), desprès de la seva constitució el juny passat. Els representants dels sis municipis associats (Caldes de Montbui, Sentmenat, Polinyà, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, i Santa Perpètua de Mogoda) a més de concretar aspectes propis del funcionament i l'operativitat de l'entitat, van acordar reforçar la cooperació municipal per donar continuïtat i garantir l'èxit dels projectes actuals en els que ja es treballa: emprenedors, logística, vehicle elèctric, internacionalització i polígons. L'associació està presidida actualment per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

El Comitè Executiu va decidir, en la reunió celebrada el 16 d'octubre, posar un especial èmfasis en aspectes tant importants com la necessitat d'harmonitzar la formació professional i ocupacional amb les necessitats d'ocupació que tenen les empreses de la Riera de Caldes, de tal manera que s'estableixi una relació directa entre oferta i demanda d'ocupació. Per assolir aquest objectiu, es va acordar iniciar un procés de relació i intercanvi d'opinions amb tots els agents socials, públics i privats, que intervenen en el territori per conèixer les necessitats i dissenyar un nou marc formatiu i de relació amb el sector productiu que compti amb la implicació de totes les parts. Tot aquest procés tindrà per objectiu concretar una proposta de nou mapa de Formació Professional en el conjunt de municipis de la Riera de Caldes.

El Comitè Executiu també va decidir continuar treballant en els programes que tracten les potencialitats industrials de l'Eix de la Riera de Caldes, i del sector logístic i de la distribució com un del sectors amb més capacitat motora en el nostre territori per impulsar l'activitat econòmica i la creació ocupació.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29