L'alcaldessa per la transparència

Dilluns, 24 de febrer de 2014 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda vol estar molt present en aquest espai de comunicació i participació que representa Internet. Volem utilitzar totes les seves possibilitats per comunicar-nos millor amb els ciutadans i les ciutadanes del Santa Perpètua, i obrir una finestra a tot el món per a que ens coneguin millor.

El més important, però, és que vosaltres pugueu fer-nos arribar les vostres opinions i maneres de veure i viure la ciutat d'una manera ràpida i directa. En aquests moments on es manifesta el distanciament i la manca de confiança de la ciutadania vers les seves institucions, el món d’Internet i les xarxes socials poden esdevenir una bona eina per recuperar confiances i complicitats per a la construcció del present i del futur de Santa Perpètua.

Amb aquest esperit, l'Ajuntament posa a la vostra disposició aquest web on podreu trobar tota la informació sobre Santa Perpètua: la seva història, com és la ciutat i el territori que l’envolta, i les activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques que realitzem. També pot ser una eina còmoda i ràpida per obtenir informació sobre com realitzar tràmits i gestions administratives amb l'Ajuntament. 

L’Ajuntament vol estar més a prop de tothom i Internet ens ofereix noves formes de comunicació, participació i de serveis. Espero i desitjo que entre totes i tots ho fem realitat.

Isabel Garcia Ripoll,
Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda
alcaldia@staperpetua.cat

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29