L'Ajuntament se suma als Dies Europeus de la Solidaritat Local

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 10:00

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional se suma a la setena edició de la campanya dels Dies Europeus de la Solidaritat Local que se celebra del 15 al 30 de novembre.

Aquest any es crearà un mural participatiu amb el títol La cooperació com a manera d’entendre el món. El mural es començarà a pintar a mitjans de novembre al passeig de La Florida, sota la via de ferrocarril de la línia de rodalies R8. Els infants del servei socioeducatiu participaran en aquesta activitat amb dos tallers els dies 21 i 22 de novembre. Els membres del Consell Municipal de Cooperació, coincidint amb la sessió plenària del 29 de novembre, faran la inauguració del mural en un acte que començarà a les 18 h. L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació subvenciona aquest projecte i gravarà el 22 de novembre el taller participatiu que formarà part d'un vídeo-resum de les activitats a tota la província.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que els Dies Europeus de la Solidaritat seran visibles per a tota la ciutadania perpetuenca amb el mural que es fa a les columnes de la dreta en direcció cap a La Florida del pont de la R8. Garcia ha subratllat que un artista desenvoluparà tot el disseny però que infants del servei socioeducatiu l'ajudaran en aquesta tasca.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional ha expressat que els Dies Europeus de la Solidaritat són una iniciativa per encoratjar les administracions locals europees sobre els reptes mundials del desenvolupament sostenible i de crida a l'acció encara que sigui en projectes petits. Neus Garcia ha informat que es vol incidir en què més ciutadania perpetuenca conegui que es pot fer a nivell individual, com a col·lectiu i com a municipi per a la cooperació internacional. La regidora afirma que Santa Perpètua està considerada com a solidària però que hi ha molta ciutadania que desconeix què es pot fer.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 14:08