L'Ajuntament rep el Reconeixement Administració oberta 2021

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 10:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha rebut el Reconeixement Administració oberta 2021 en la categoria de municipis entre 20.000 i 50.000 habitants que atorga l’Administració oberta de Catalunya.

L’acte de lliurament dels reconeixements va tenir lloc aquest dimarts 3 de maig al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Santa Perpètua ha rebut el guardó per l’impuls de la transformació digital i pel govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Els guardons es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

El regidor de Govern obert i Transparència, Marçal Solà, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement i va expressar que l’AOC ha valorat especialment el canvi de la pàgina web municipal i el portal de transparència. El lliurament dels guardons va comptar amb la participació del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, el president de Localret, Jaume Oliveras i l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 11:50