L’Ajuntament projecta una nova pista poliesportiva al barri de Mas Costa

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat el projecte bàsic i d’execució per a la construcció d’una pista multiesportiva a l‘avinguda Estela Ibèrica que compta amb un pressupost de 123.087,67 euros.

L’actuació consisteix en la construcció d’una pista multiesports per jugar a futbol, bàsquet, voleibol, handbol, hoquei, entre d’altres disciplines. La nova instal·lació estarà ubicada a l’avinguda de l’Estela Ibèrica en un espai proper a la rotonda de Mas Costa, en la confluència amb el passeig de Can Taió, al barri de Mas Costa.

Les dimensions de la pista seran de 30 metres de llarg per 15 metres d’ample i disposarà d’enllumenat públic. El projecte ha estat redactat per E-SET, serveis d’Enginyeria, SLP. 

D’altra banda, les obres de construcció del SkatePark, que s’ubicarà al Parc dels Ametllers, començaran el 9 de gener, segons ha informat la Regidoria de Planificació, Projectes Estratègics i Inversions. El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros i un període d’execució de tres mesos.

La construcció de l’SkatePark respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica de l'skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s’especifica en el projecte.

La nova pista s’ubicarà a l’antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 09:20