L'Ajuntament obre una consulta ciutadana sobre el Consell Municipal d'Adolescents

Dimecres, 13 de març de 2024 a les 12:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta per tal que la ciutadania pugui dir la seva sobre el reglament del Consell d'Adolescents Municipal. La consulta romandrà oberta al Portal de participació ciutadana del web municipal fins al 5 d'abril.

La Regidoria d'Infància i Adolescència està acabant de redactar el reglament del Consell Municipal d'Adolescents que va començar a reunir-se al 2022 amb representants d'ESO dels centres educatius perpetuencs. Es tracta d'un òrgan de participació estable que permet donar veu i brinda l’oportunitat de participar activament en la construcció, desenvolupament i millora de Santa Perpètua de Mogoda a totes les persones adolescents del municipi a través de l’expressió d’idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, convençut de la importància de la participació social dels i les adolescents i de l’impacte positiu que aquesta participació té per a les polítiques municipals, ha col·laborat i acompanyat per a fer possible un Consell Municipal d’Adolescents (CAM), amb el que s’està treballant des de fa dos cursos. De fet, el Reglament ha estat elaborat a partir de les aportacions dels membres del Consell d’Adolescents Municipal durant el curs 2022-2023, recollides a partir de sessions participatives dinamitzades pels Agents Socials d’Adolescència, la Informadora Juvenil i el Tècnic d’Infància, Adolescència i Serveis Socials, i prenent com a model els Reglaments de Consells d’Adolescents d’altres municipis de la província de Barcelona.

La consulta popular sobre el reglament del Consell Municipal d'Adolescents està adreçada a la ciutadania en general i en particular als i les adolescents. Podeu participar aquí.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 12:23