L'Ajuntament obre les preinscripcions al projecte de Futbol Obert

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 13:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posa en marxa un nou projecte, Futbol Obert.

Té per objectiu apropar la pràctica del futbol a joves i adolescents d'entre 12 i 18 anys en col·laboració amb la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua. Les preinscripcions es poden fer de l'11 al 27 de gener omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç o presencialment al Punt Jove (de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h).

El projecte Futbol obert és un projecte de caire social, inclusiu, mixt i comunitari amb la pràctica de futbol com a protagonista. Es formaran equips de futbol de nois i noies, un de 12 a 14 anys i un altre de 15 a 18 anys que entrenaran i faran partits al Centre de Futbol Municipal Paco Navarro, gràcies a la col·laboració de la UCF Santa Perpètua.

Aquest projecte posarà a disposició de les persones participants entrenadors, equipació i equipament adequat per poder compartir i treballar els valors de l'esport, el respecte i la tolerància, el treball en equip, l'esforç i el compromís, la cooperació, la responsabilitat. 

La regidora d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha explicat que "aquest projecte s'està madurant des de fa mesos amb entitats socials i associacions veïnals davant el neguit que hi ha adolescents que es queden fora d'algunes activitats que els motiven i agraden per culpa de les dificultats econòmiques". Bajo ha incidit que en l'època de l'adolescència és molt important tenir motivacions i que l'Ajuntament ha de vetllar per igualar oportunitats. La regidora ha animat a les noies que vulguin fer futbol que es prescriguin i que no es quedin a casa perquè els equips són mixts.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, també ha agraït que la UCF Santa Perpètua s'hagi involucrat en aquest projecte ja que és un element clau per poder executar-lo. Pérez ha afirmat que "l'esport és una eina imprescindible per a la cohesió social i per a la integració dels nois i noies".

Darrera actualització: 12.01.2023 | 14:15