L'Ajuntament obre a la ciutadania una recollida telemàtica de propostes sobre Can Sirera

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 08:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a la ciutadania del 14 de març al 20 d’abril una consulta telemàtica sobre la modificació puntual del Pla General Municipal d’Ordenació de Santa Perpètua a l’àmbit de Can Sirera.

Aquest espai comprèn els terrenys delimitats per un triangle format per la carretera de Sabadell B-140, l’autopista AP-7 i la prolongació en direcció nord del carrer de la Mestra. 

L’actuació comporta ampliar d’un a tres carrils la sortida de vehicles del municipi i proposa nous usos, que la ciutadania podrà prioritzar a la consulta. Aquests són: comerç i comerç de gran superfície; oficines i serveis; hotelers i restauració; taller de reparació de vehicles i aparcament; i usos educatius, sanitari assistencial, esportiu, cultural associatiu i religiós sempre que siguin compatibles amb les restriccions de l’AP7 i del cementiri. També es podran proposar usos alternatius a més d’altres aportacions. La consulta es pot realitzar a través del portal de participació ciutadana.

Darrera actualització: 14.03.2022 | 10:07