La Xarxa obre les portes dels centres cívics per a la realització de diferents activitats

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 09:00

Fins al 9 de juny la ciutadania podrà participar de les propostes sense prèvia inscripció.

La Xarxa de Centres Cívics organitza del 30 de maig al 9 de juny les portes obertes dels Centres Cívics sota el lema Als cívics tothom encaixa. La proposta per aquestes dues setmanes és la de poder accedir a les activitats que es realitzen als sis centres cívics de Santa Perpètua sense inscripció prèvia. Com que hi ha aforament, les persones que hi vulguin participar entraran a les activitats triades en ordre d’arribada. Les activitats estan adreçades a públic adult i, en cas de les activitats infantils o familiars, estaran especificades per tal que ningú no es quedi fora. A la web del SocioculturalSPM es poden consultar les diferents activitats i horaris previstos als sis Centres Cívics de Santa Perpètua. Des de gimnàstica a activitats de ball o d’activació de la ment són només una mostra del que es podrà realitzar durant aquestes dues setmanes de portes obertes. 

Els Centres Cívics són un espai de trobada i relació ciutadana on es poden, a més, realitzar activitats de tot tipus i per a totes les persones. Les portes obertes dels Centres Cívics volen mostrar a la ciutadania què s’hi fa per tal de sumar-hi més usuaris i oferir oportunitats de lleure, salut o formació a la població.

Per cloure aquestes dues setmanes de portes obertes, la Xarxa de Centres Cívics ha organitzat una festa de cloenda al parc Municipal el divendres 10 de juny. El programa començarà a les 17 hores i s’oferiran activitats d’àmbits diferents com ara classes de Salsa i Bachata, Qi-Gong, Ioga, tallers i exposicions, exhibicions de Zumba, Bollybood, Sevillanes, Flamenc, Country, balls en línea, dansa del ventre i escacs. 

Paral·lelament, s’han programat també tres tallers de circ pels diferents espais del parc, un aeri, un d’equilibri i un de malabars on podran participar infants joves i adults. A  més, hi haurà dinamització amb un karaoke. La Xarxa de Centres Cívics ha volgut agrair a les entitats la seva participació tant en la programació de les portes obertes com en la festa de cloenda.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 09:54