La Xarxa de Centres Cívics recull 300 propostes per a la programació del curs vinent

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 08:00

La Xarxa de Centres Cívics, en el marc del SocioculturalSPM, ha recollit un total de 298 propostes per a la programació del curs 2023-2024. 

El procés va tenir lloc entre el 23 de gener i el 5 de febrer i la ciutadania va poder participar de manera telemàtica, a través d’un formulari, i presencialment als murals instal·lats a tots els centres cívics. Del total, 217 propostes van fer-se als equipaments i 81 online. Segons explica la Cap de la Unitat d’equipaments socioculturals, Encarna Gata, l’objectiu ha estat “poder oferir una programació participativa on tant l’usuari com la ciutadania en general pugui proposar noves activitats, per conèixer les seves inquietuds i oferir una programació més dirigida”

Pel que fa a les novetats en la programació del curs vinent, la Xarxa de Centres Cívics ha anunciat que les propostes més demanades han estat en diversos àmbits. La temàtica que més aportacions ha tingut ha estat cuina i alimentació i les noves propostes han estat un taller d’alimentació conscient, cuina per adolescents, un maridatge de pernils i vins i cuina i postres de Nadal. En els espais oberts i comunitaris tornaran els espais familiars de manualitats, cuina i balls en família, i un combinat de l’actual Xarxa camina que oferirà recorreguts per Santa Perpètua per conèixer històries del poble. En l’àmbit de les TIC, els equipaments continuaran oferint tallers d’Excel i d’Office i un nou taller d’anglès per adults i joves. Pel que fa a Cos i ment, s’han recollit propostes com meditació, mind­fulness i la petició d’augmentar les sessions de Full body i Tai chi a dos dies per setmana. La Xarxa de Centres Cívics programarà el curs 2023-2024 una sessió d’acroioga i una xerrada sobre l’ikigai, entre d’altres novetats.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 12:05