La Xarxa de Centres Cívics omple la plaça de la Vila en la cloenda de les portes obertes

Dilluns, 5 de juny de 2023 a les 10:00

La Xarxa de Centres Cívics va omplir la plaça de la Vila durant la celebració de la cloenda de les portes obertes amb exhibicions d'entitats, associacions i talleristes.

La Xarxa de Centres Cívics va omplir la tarda del 2 de juny la plaça de la Vila durant la celebració de la cloenda de les portes obertes. Entitats, associacions i talleristes van poder oferir a l’escenari exhibicions de ball i de tècniques de manteniment com ara taitxí o full body que van ser molt seguides pel públic i una exposició fotogràfica a les portes del Centre Cívic la Rambla posava de manifest la importància dels Espais oberts de la Xarxa. Precisament en aquestes trobades s’ha realitzat la decoració en forma de rodones de ganxet que encara llueix a la plaça de la Vila. Les dones que han realitzat aquestes manualitats van expressar que la idea els hi va semblar molt bona i que van gaudir molt fent-la i, encara més, veient el resultat. Per a la Xarxa de Centres Cívics, els espais oberts són imprescindibles per a la creació de comunitat i per això a la programació de la xarxa hi ha un gran nombre d’aquests espais.

La companyia Sienta la cabeza va amenitzar també la festa amb la realització d’una curiosa activitat consistent a realitzar al públic pentinats originals i esbojarrats. Especialment els infants van gaudir d’aquesta iniciativa que va deixar propostes molt artístiques. Durant la festa de cloenda es van poder realitzar tallers de manualitats, de pintura, d’escacs i també es podia jugar al joc matemàtic rumikub, entre moltes altres propostes.

L’alcaldessa en funcions de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va mostrar el seu "orgull" en veure la gran quantitat de persones gaudint i participant de la festa cloenda de les portes obertes de la Xarxa de Centres Cívics. "És un reflex del que es fa actualment als equipaments municipals i posa en valor l’associacionisme de Santa Perpètua", va expressar.

Darrera actualització: 05.06.2023 | 11:40