La primera fase del nou pla d'asfaltat s'iniciarà aquest mes de maig

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

Les obres d’asfaltat de l’avinguda de Jacint Verdaguer i dels carrers del Mar Adriàtic, d’Ausiàs March i de Tierno Galván començaran durant el mes de maig.

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Agustí y Masoliver SA els treballs per un import de 538.202,68 euros. La millora del ferm es portarà a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el carrer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. L’ àmbit d’actuació és de 11.347,67m2.

Aquesta és la primera fase del pla d’asfaltat aprovat per l’Ajuntament on es preveu una inversió d’un milió d’euros. El projecte d’asfaltat pretén refer els paviments bituminosos de les calçades existents de forma que tornin a oferir les seves prestacions inicials, recuperant la seva capacitat portant i oferint una rodada còmoda i segura per als usuaris, ara perdudes per l’esgotament del paquet de ferm i, fins i tot, amb presència de flonjalls, segons detalla el projecte de l’Àrea de Territori. A part de millorar el paviment es procedirà a repintar la senyalització viària.

Per a una segona fase, quedaran pendents les actuacions a l’avinguda de Santiga entre el carrer d’Amadeu Vives i de Mossèn Camil Rosell; l’avinguda de Girona, entre el carrer de Salvador Espriu i la Rotonda de l’Empedrat; i el carrer de Corders en un tram de 3.505,81 metres quadrats.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 08:37