La pista poliesportiva de Mas Costa ja està operativa

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 10:00

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest cap de setmana la nova pista poliesportiva de l’avinguda de l’Estela Ibèrica, al barri del Mas Costa.

L’equipament ha suposat una inversió municipal de 100.000 euros. La pista té unes dimensions de trenta metres de llarg per quinze d’amplada i permetrà la pràctica multiesportiva de disciplines com futbol, bàsquet, handbol o hoquei, entre d’altres. També disposa d’enllumenat públic.

Aquesta nova instal·lació, que és similar a la que s’ubica al parc Central, s’inscriu en el programa de promoció de l’esport a l’aire lliure, segons ha detallat la Regidoria d’Esports. Divendres una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor d'Esports, Julio Pérez, i tinences d'alcaldia van visitar la instal·lació i van comprovar que caldrien petits retocs per evitar que les pilotes surtin de la pista cap a la via pública.

El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, ha recordat que aquesta pista sorgeix de la demanda dels infants del barri de Mas Costa quan van saber que l'espai que feien servir per jugar a futbol es transformaria en el parc d'Aigua i coordinats amb l'associació de veïns Gaudeix Mas Costa. Aquesta pista és similar a la del parc Central i segons els responsables municipals "es podria replicar en altres indrets". Macías ha reconegut que caldrà pujar les xarxes per evitar que les pilotes puguin acabar en la via pública. 

Darrera actualització: 02.05.2023 | 12:31