La parada de bus del carrer Divuit-avinguda Nou quedarà anul·lada del 13 al 15 de novembre

Divendres, 10 de novembre de 2023 a les 12:00

Les obres d'urbanització que es realitzen actualment a l'avinguda Nou del barri de La Florida provocaran la setmana vinent un canvi de parades del servei de bus, segons ha informat l'empresa Sagalés, que gestiona aquestes línies de bus.

De dilluns 13 a dimecres 15 de novembre la parada de bus del carrer Divuit-avinguda Nou queda anul·lada. El trajecte del bus es modifica i les parades habilitades seran la del carrer Divuit-avinguda Quinze i la de la plaça Alta. L'empresa Sagalés instal·larà un cartell informatiu en la parada anul·lada.

Aquesta modificació del servei de bus està motivada per les obres de plataforma única de l’avinguda Nou, en el tram situat entre el carrer Setze i l’avinguda Catorze que executa l’empresa CIC3 Obres i Serveis SL. L’actuació inclou la renovació de la xarxa d’aigua, renovació del clavegueram, el soterrament de les línies de serveis aeris, el desplaçament de l’enllumenat i la transformació del vial a plataforma única. Els treballs tenen un cost de 570.426,25 euros, van començar a finals de setembre i tenen un període d’execució de quatre mesos. El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea a través del Fons NextGeneration, subvenciona aquest projecte de millora de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.

Darrera actualització: 10.11.2023 | 13:25