La Moguda Gastronòmica tanca amb prop de 500 menús venuts

Divendres, 7 de novembre de 2025

La Moguda Gastronòmica ha posat el punt final a  la seva tercera edició amb un total de vint establiments participants a la iniciativa que, per primera vegada ha incorporat el passaport gastronòmic. Segons la Regidoria Comerç, La Moguda Gastronòmica ha finalitzat amb una participació positiva tant per part de la ciutadania com del sector de la restauració local.

Els establiments de Santa Perpètua que han format part de la proposta han ofert propostes gastronòmiques especials que s’han pogut degustar al llarg de les dar­reres setmanes.
Segons les dades recollides per la Regidoria de Comerç s’han venut aproximadament 500 menús, “una xifra que confirma l’interès de la població per descobrir i gaudir de l’oferta culinària del municipi i reforça La Moguda Gastronòmica com una cita anual consolidada dins del calendari gastronòmic local”.
Una de les principals novetats d’aquesta edició ha estat la introducció del passaport gastronòmic, un mapa en què les persones participants podien anar segellant els establiments visitats. La restauració local ha valorat positivament aquesta iniciativa perquè “ajuda a visibilitzar de manera equilibrada tots els locals participants i incentiva a recórrer diferents punts del municipi”. Així mateix, els restaurants també han destacat la difusió feta tant a nivell online com offline, que ha contribuït a atraure nova clientela i a reforçar el coneixement de l’oferta gastronòmica de Santa Perpètua.
Un cop finalitzada La Moguda Gastronòmica, l’Ajuntament ha iniciat les enquestes de valoració als establiments per recollir propostes de millora i seguir treballant en una edició encara més completa de cara a l’any vinent.
La iniciativa forma part de les accions de promoció del comerç i la restauració local impulsades per la Regidoria de Comerç amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat i donar suport al sector. 

Darrera actualització: 7.11.2025 | 11:22